Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fy vale

det var en gång...

så börjar allt
en gång..

för länge länge sedan

ja så börjar det
alltid

i ett hus lång långt borta

där bor de alltid
tillsammans

en ung flicka

hon trånar
men ingenting får

nu entrar en underbar fé

allt blir lyckligt
nej fy vale!
\"äcklit\"





Fri vers av clandestine
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-02-20 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clandestine
clandestine