Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en besvikelse..


varför?

när vi sitter och fikar,
du och jag,
vi var ett par, ett fint par,
men så fort någon gick förbi
började du genast titta på hennes rumpa,
det fick nog blodet hos dig att pumpa,

men än fattar jag inte,
varför du lämnade mig,
vi som hade det så bra,
vintermys varenda dag,

vi kunde stå ute tillsammans,
dela på värmen,
när det var du och jag,
var det vi mot kylan,
ibland tyckte jag att jag såg,
våra andedräkter i kylan bildas till ett hjärta,

men det var väl en illusion,
för du har lämnat mig,
du kollar på varje tjejs rumpa,
som får blodet hos dig att pumpa,
lycka till med den nya tjejen..




Fri vers av charlotta
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-12-20 16:56



Bookmark and Share


    aaliyha
fin dikt!!!
´
Han var aldrig äkta från den gången han vände blicken från dig i fiket!
Någon gång kommer du uppskatta att han gick, den dagen du hitta en som spanar in enbart din rumpa :)
2005-12-20
  > Nästa text
< Föregående

charlotta
charlotta