Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
positiv beskriving av att bli äldre men förbli ung.


Att förändra världen

Om man lyssnar noga,
Med stumma öron,
Kan man se vad som ar fel.

Det ar inte svårare än så,
Att ge världen ett nytt ansikte,
Vars ljus alldrig når spegeln.




Fri vers av Sakrecoer
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-10 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sakrecoer
Sakrecoer