Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sorg, svek, lurad, smärta


Använd mig

Slå mig
Använd mig
Utnyttja mig
Lura mig
Krossa mig
Såra mig
Skada mig
Plåga mig

Visa mig
hur värdelös
jag är
men be
inte om
ursäkt sen.




Fri vers av Heippa
Läst 478 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-11 20:21



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Eller gör precis tvärtom! Bra skrivet
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Heippa