Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"...kär...?"

Förälskad – för de känslor
Vilkas dumt springer genom eld
Å hoppar galna förbi varje ven

Alla enstaka rörelser i ditt livs adrenalin
I schakt själen din du greppar
Vild som hungern jagar den ikapp för att
dämpa ivern som törsten någonting lent å värdefullt
för att sätta ner fötterna i lugn
å sluta stampa girigfullt




Fri vers av Christian Eddan Knell
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-11 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christian Eddan Knell