Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Lama går och döva hör, och för fattiga förkunnas glädjens budskap"


JESUS kallar och sänder

vanliga människor:


Han bygger inte - eller byggde -

ett elitserielag; det som skiljde, och

skiljer, Hans lärjungar från folket i övrigt var

och är, inte förmågor och talanger, utan Gudsrikets


undergörande krafter.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-12 15:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Han byggde heller inga katedraler.
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld