Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 kort dikter


Clark Kent

(1)
Clark Kent, måste tanka bilen han också


(2)
Knappast ode till Stålmannen, va?

Clark Kent låter glasögonen falla mot trottoarkanten
Döden lurar runt husknuten
Klockan slår ett slag till
Clark Kents kostymbyxor måste strykas en gång till
Ingen blir räddad idag
Ingen blir räddad idag




Fri vers av Johan Nordgren
Läst 463 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-12 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Nordgren
Johan Nordgren