Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOCIAL DEMOKRATI! NU!




Jobbskatteavdraget gynnar de rika; läkarna får mer pengar,

medan undersköterskor får mindre plus i plånboken.

Så fungerar högeralliansens politik! Vad som stör mest är

att de så kallade kristdemokraterna, som borde stå för 

solidaritet med dom svaga, är ett högerregeringsparti.

Chefer och styrelseordföranden roffar åt sej fantasibonusar,

och girigheten bland de rikaste sprider sej och förvärras,

medans fattigsvenskarna blir fler och fler.


Jag säjer som Juholt:

Nu är det dags för SOCIAL DEMOKRATI!!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-12 22:42



Bookmark and Share


  aol
hoppas juholt ger sossarna tillbaka sitt rätta ansikte,
2011-04-12

    AA VIP
Det är så sant det du skriver. Girigheten har fått ett ansikte men även socialdemokratin behöver se över sin politik då vi lever i ett föränderligt samhälle. Likaså är de delvis medskyldiga. Det viktigaste är dock den grundide som Socialdemokraterna står för och det är att förhindra utanförskap och rättvis fördelning. // AA
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP