Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanlig vanilj

Vanlig vanilj,
villa, familj,
vänliga grannar runt knuten.
Vänner och vin,
vänskapsmaskin
gör världen så vacker och sluten

Vin uti låda,
dricker en dricker båda.
Vi dricker ur papp under fester.
Tar ej fram kristall,
uti bara ifall....
och i morgondagslunch blir det rester.

Inplastat kött,
inget blod som är rött.
En flintastek köpt ifrån macken.
En sommarens fröjd
ej besviken ej nöjd,
men med lättnad jag vänder på klacken.

Jag går ut i min skog
utav stojjet fått nog
och utav allt stim fått min lystnad.
I en skymmande dag
är det nu bara jag
och omkring mig det finns bara tystnad.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-13 12:33



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Applåd för hög igenkänningsfaktor!
Calle
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick