Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske såren


andas nuet
försöker
att inte gråta
framtid

det finns ingen
som orkar torka
än mindre
ge dem en chans

det finns ingen mening
det blir ändå bara
salt
i slutet

vad ska du med det till?

kanske såren
en dag när du inte står ut
med nåt annat




Fri vers av milou
Läst 473 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-13 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

milou
milou