Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anton kämpar IX


Drottningen lämnar landet
flyr Carl Gustaf för Anton
barnen säger upp släktskap
















Bunden vers (Haiku) av Annie b'larsson VIP
Läst 615 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-14 16:50



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Dramatisk stack i stacken!
2021-12-25

    ej medlem längre
Anton är en viktig personlighet . . .
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP