Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fred!

En dag så såg jag människor,
människor som stred.
Jag såg när dessa människor kom ridande
på led,
mot människor som bidande
tills döden de bestred.
Ett människornas lidande
På lidandenas hed.
Fred!




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 248 gånger
Publicerad 2011-04-14 17:01



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Så bra! Vi skall segra med fred på jorden. Inga krig mera! Eller vad tycker du?
Många varma kramar till dig!
ML
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick