Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa med minnen är att man kan skapa nya




Nån gång i juli 2003

Kommer du ihåg
den där sommaren
då vi hyrde flotten?

på dagarna flöt vi med strömmen
med solen brännandes i ryggen
men vi brydde oss inte
för det kändes som
att vi äntligen var på rätt väg

på kvällarna åt vi pinnbröd
med marinerade vitlöksklyftor
och drack rödvin direkt från flaskan
och pratade om allt och ingenting
och om alla de där fiskarna
som vi aldrig lyckades att fånga

på nätterna låg vi i tältet
vaggades av älven
och lyssnade på nattradion
och hundens snarkande
vid våra fötter

han drömde om harar att jaga
och kanske om ben att tugga

vi drömde om tro, hopp och kärlek
och om en andra chans
att få vända blad
om vindar som vänder
om solsken efter regn
och att
äntligen 
äntligen
äntligen
få se livet från den ljusa sidan

vi drömde samma drömmar då
du var vacker
jag var odödlig
och ingenting kändes omöjligt


kommer du ihåg
den där sommaren?




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-04-15 09:17



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Stunder av lycka..alltid förunderligt hur de kan glida ifrån en..alltid omärkligt.. Vilka känsla i dina ord. -berör rakt in !!
2011-05-04

  Nina Nightwish
Vilket minne! Så härligt och hjärtevarmt.. Sitter och myser:)
2011-04-29

  Maiah VIP
Vilken härlig text... underbart hoppfulla minnen...
2011-04-15

  Anya VIP
Mycket talande med fina bilder av en sommar som flytt. gillar särskilt:
vi drömde samma drömmar då
du var vacker
jag var odödlig
och ingenting kändes omöjligt
Det sammanfattar texten på ett vackert sätt.
2011-04-15

  Gunnar Hilén VIP
Snyggt Niclas...så minnesvärt om man säger så !
2011-04-15

  Julio VIP
Vilket härligt minne, mycket bra skrivet^
2011-04-15

  Line W
Underbart! Vackert och med massa känsla!
2011-04-15

  Liqx
åh vad det låter härligt!

det spelades upp en liten film framför mig när jag läste dina ord :)
2011-04-15

  lisa"puzzle"svensson
en resa att behålla för evigt, för att det vackraste är att vara närvarande 100 %. Så fin text Niclas!
2011-04-15

  Mow Dean VIP
Du skriver så himla verkligt och bra.
Jag tänker på Peter Lemarc - och det är en komplimang från mig.

Du har känsla.
2011-04-15

  TT
...små detaljer som ger en lysande helhet...bra uppbyggd text med mycket längtan och känslor i...gillar!!!
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP