Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret skiljer oss åt



Ljusglimt i mörkret
vem är jag med rätt att ha
synpunkter på dig
som aldrig upplevt ljuset
att visa vägen ut ur

mörkret




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-15 11:23



Bookmark and Share


  Deva
mycket bra text, Kirkegaard har sagt att det svåraste är att möta en människa precis där hon befinner sig i livet och tala om hur hon ska leva..
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP