Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ ANDRA SIDAN FASORNA

på andra sidan fasorna

öppnas landskapet

man kastar av sig trasorna

duschar av sig svett

där glittrar sommarhavet

det möter himmelen

och slaven under kravet

blir upprättad igen

 

 

fri man på vindens väg

inget gruskorn mer i skon

en vandrare i vårtid

som trotsigt tar sig ton

mot ondskans andemakter

som väser och står i

mot självutnämnda vakter

och dess förmynderi

 

 

LARZ GUSTAFSSON    15/4 2011

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-15 16:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader, gillas..
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP