Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRTATS VILDA FJÄRIL

flyg, mitt hjärtas vilda fjäril

fast det inget tjänar till

flyg, mitt hjärtas vilda fjäril

för mitt vilda hjärta vill

över hustaken i staden

till en vacker blomma som

lät mig skåda hennes skönhet

när den glada dagen kom

 

 

sänd ett budskap av beundran

sänd en doft av körsbärsblom

och förmedla min förundran

fast den redan fått sin dom

väckt av vårens vilda värme

som min barndoms fladderman

flyg bortöver, landa närmre

för att längtan känns så sann

 

 

LARZ GUSTAFSSON   15/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-15 21:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina längtansfulla rader
2011-04-17

  mare VIP
Längtan som känns..
2011-04-16

  Måna N. Berger
Fin metafor!
2011-04-16

  Elaine.S VIP
Dina ord är som en fjärils fladdrande vingar, de vill leva och berätta...
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP