Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När solen går upp

Solen skiner idag,

blommorna blomstrar,

likaså mitt leende blomstrar

när solen går upp




Bunden vers av Luz93
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-15 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luz93