Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SVALKANDE BRIS

en svalkande bris

från ett soligt förflutet

befarar en kris

när vi närmar oss slutet

en snarkande gris

med ett solkigt förflutet

han framhärdar dock

i sin kamp oförtrutet

 

vi lever i apokalyptiska tider

förljugenhet råder

och sanningen svider

man älskar att se på

hur andra förnedras

och hur de som borde

bli straffade hedras

 

 

en enklare kvinna

från enklare dagar

får fälten att brinna

och blomsmyckar hagar

med dig vill jag låta

allt falla till marken

och tillbringa eftermiddagen

i parken

 

 

LARZ GUSTAFSSON  16/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2011-04-16 12:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skrivet
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP