Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÄR STÅR VÅREN

där står våren

med allt den vill och har

där står våren

med allt den är och kan

visst har åren

förmedlat många svar

fast till åren

så är jag ändå man

 

 

där står våren

och där står fastlagsris

här är dåren

som ville vara vis

där går våren

med allt den innebär

där syns spåren

men framtiden finns här

 

 

LARZ GUSTAFSSON   16/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-16 12:20



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Framtiden är här. Nu.
2011-04-17

  anits VIP
Så fint sskrivet
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP