Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"KOLLISIONSKURS" HAR JAG VÄL REDAN ANVÄNT

nästan allt jag rör vid

blir krockar och konflikter

och en del jag tar i

blir underliga dikter

vem ska trösta knyttet

och vem har flätat törnet?

färgpytsen och penseln

och vips var jag i hörnet

allting har väl sin tid

men varför ska man bråka?

varför öppna spjället

och elda för en kråka?

frågorna är många

men svaret är ett enda

och Han älskar mig vad

som än kan tänkas hända

 

LARZ GUSTAFSSON 16/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-16 14:25



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Jag instämmer i kommentaren här nedan. Dikten uttrycker, med omutlig självinsikt, en levande, brinnande och ofta sargad själ.
2011-04-17

  Elaine.S VIP
Du , min vän , har en insikt som få om dig själv...du lever och känner allt som händer dig väldigt intensivt. Det här var faktiskt en underbar sammanfattning av det som är din verklighet.
2011-04-17

  mare VIP
Hans kärlek är oändlig !
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP