Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arg, förvirrad och kär.. Ville skriva av mig lite.


Inga sista ord kan rädda oss

Du tänker försvinna ur mitt liv, jag hatar ditt beslut.
Men jag kan inte påverka ditt beslut.
Inga sista ord kan rädda oss.

Jag har vandrat på livets långa stig, ensam.
Men det är så jag velat ha det.
Men när jag släppte in dig i mitt liv,
visste jag nog att det skulle bli,
det största misstaget jag gjort.
Men vad ska jag säga.. jag var nyfiken.

Det är okej, överlevnad är vad mitt liv gått ut på.
Dags att släppa taget om drömmarna och ta sig tillbaka till verkligheten.

Jag lämnar dig där borta, lämnar mina känslor för dig där.
Vi sjunger inte i harmoni bara, svårare än så är det inte.

Men jag lovar hjärtat, varje gång jag ser månen.
Kommer jag tänka på dig.

Jag släpper taget nu.
Om att vara kär är som att dö så tänker jag leva för alltid.




Fri vers av darklunacy
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-16 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

darklunacy