Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sökande efter bortrövad kärlek

Neka kärleken är som att neka till att själen ej har något hjärta

Själens hunger och törst efter kärlek
Det som mättar den

Bilden av att tro på kärleken kan vara själens leende
En glans över hjärtats bur som släpper loss fjärilarna i magen

Det som övertar bevisar att du går på dalen där kärlekens existens är din vardag

Att du vandrar runt kär

Att vara lycklig som person är som tillbringa livet i öknen
Sökandet efter vatten i det utbreda labyrinten fylld av sand
med solens vackra lyster

Nattens bittra kyla
Möter huden
Sticks och bedövar efter ett tag

En smärta utav förlust
Bringar dig tvivel i framtiden

Men lärdomen av att ha gått igenom kärlekens dystra sidan
vänder sig till slut

Från nattens mörker till solen sken




Fri vers av Mohamed stabil
Läst 249 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-17 14:34



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En dag vänder det :) Ja, så är det :)
2011-04-17

  M.A.J.R
Jag tycker denna text hade mycket att säga ! Bra skrivet mannen
2011-04-17

  Julio
Bra skrivet..tunga ord
2011-04-17

    vilgot hellros
gillas! många fina formuleringar
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Mohamed stabil
Mohamed stabil