Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är Alfa och Omega, början och änden".


JESUS är min Frälsare

JESUS är min Frid

JESUS är mitt Liv

JESUS är min

Läkedom

JESUS är min Evighet.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-17 09:00



Bookmark and Share


  kramizz99
Mycket bra! :)
2016-04-26

  Larz Gustafsson VIP
Han gav oss allt. Det är inte mer än rätt att vi ger oss till Honom.
2011-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld