Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sak. 1:7 "Vilket du än må vara, du stora berg, som reser dig mot Serubbabel, så skall du ändå förvandlas till jämn mark".


JESUS krossar Dina berg

och gör dem till

väggrus på

en jämn

väg:

för Dig att gå.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 529 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-17 10:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Spärras din väg utav
hinder så väldiga
och utav berg som
där skyhöga står
Lita på Gud ty
Han gör det omöjliga
Han gör vad människor
inte förmår
2011-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld