Bruce Springsteen & The E Street Band – Darkness On The Edge Of Town - 2010 Remastered Version
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite omarbetad
Bruce Springsteen & The E Street Band – Darkness On The Edge Of Town - 2010 Remastered Version



Livet från en helt annan sida

Det var nån som gav mig ett gott råd en gång
någonting med att inte säga något innan
jag verkligen hade något att säga

snälla snälla
tyst tyst tyst

men vad fan vet jag
jag var ju full

precis som nu

jag har lärt mig
att bitterheten
är min bästa ovän
den där kudden
gör för ont att krama
och att alla om och kanske
är saltet till min tequila

att stå och stampa
på samma fläck
med blicken mot det blå
har jag alltid varit bra på

och jag har aldrig
trott på dina leenden
eller livet efter efter
du vet...
det där som tog vid
när allt annat tog slut

men då
precis så
du har aldrig
aldrig någonsin
eller hur?

och jag skrattar ibland
för att skuggorna
inte längre är så långa
men mest för
att jag har glömt
bort hur man gråter

ibland blir jag fortfarande
rädd av allt det där ljusa


stäng dörren efter dej när du går är du snäll.




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 981 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2011-04-17 12:52



Bookmark and Share


  M.A.J.R
skarp slitande text väldigt bra skrivet
som rena atombomben i mitt centrum
en text som skimrar bitterhet och fulländning
bra min vän
2011-09-10

  kråkan VIP
superbra!
2011-06-09

  Gunnar Hilén VIP
det HÄR är BRA !
2011-05-06

  Julio VIP
Ja riktigt bra gjort..som alltid:)
2011-04-25

  J. E. A
Fantastiskt. Som alltid.
2011-04-19

  Linda CH VIP
Melankolin griper tag i magen och lämnar djupa spår. Snyggt!
2011-04-18

  Suzy med punkterna
Jäklar vad bra;=)
2011-04-18

  Ann-sofie.
bitterhetens sötma i ett, det är nog därför jag inte dricker, jag gillar att va i kontroll...
2011-04-17

  Line W
Snyggt du!
"och jag skrattar ibland
för att skuggorna
inte längre är så långa
men mest för
att jag har glömt
bort hur man gråter"

Så inihelvetejävla bra!!
2011-04-17

  lisa"puzzle"svensson
sista stycket är min favorit och sista meningen grädden på tårtan :)
2011-04-17

  L I V
Nånting i den här texten fick mig att falla för ett slags nordiskt vemod, en ärlighet som skapar eftertanke och en andemening med eftertryck.
2011-04-17

  filosofian
Rak och sorlig text.
2011-04-17

  SagaArt VIP
Gillar. En naturlig ärlig text. Ger läsaren tid för eftertanke. Kärlek. Hur fan gör man? :) Kärlek är en är en ständig övning, en riktig självprövning.
2011-04-17

  Ninananonia VIP
Berörande vacker! :)
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP