Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INSIGNIFIKANT

klingar ohörd

som en flöjt i en öken

ingen lyssnade

trots alla försöken

öknens tystnad

ökar desperationen

det känns hårt när

ingen uppfattar tonen

 

aldrig uppmärksammad

av sin samtid

har en sådan musikant

en framtid?

han har spelat, ingen

finns som dansar

ändå vill han vara

en som chansar

 

 

han är fast i sina

fantasier

och bedrogs av sina

utopier

ännu en av dessa

medelmåttor

han kan inte ens

dupera råttor

 

 

LARZ GUSTAFSSON    17/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-17 16:18



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ingen "Råttfångaren från Hameln" alltså. Men vi vill alla bli lyssnade till, sedda och något förstådda. Tystnad är den grymmaste kritiken.
2011-04-17

  Larz Gustafsson VIP
Det stämmer inte alls.
2011-04-17

  Julio VIP
Ibland kan de bero på att osäkerheten dominerar, vilket innebär att enda chansen för att lyckas är att sätta en grund.

Jag tror att alla kan lyckas, med hårt arbete, självsäkerhet, och en ambition.
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP