Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖGLJUDDA SVIN

det är sin egen tomhet

man skriker ut

och vandringen i mörkret

tar aldrig slut

den kärlek och den ömhet

man aldrig fått

förvandlas till kaskader

av spe och spott

och om man möter någon

som verkar nöjd

så ylar man av hat upp

mot himlens höjd

 

 

LARZ GUSTAFSSON   17/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-17 16:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärt skrivna rader
2011-04-19

  mare VIP
Intressant, så är det nog..
2011-04-17

  lodjuret/seglare VIP
Hat fördunklar sinnet
och gör envar dum i huvudet.
Det är dock icke alla som blivit slagna
som sedan själva slår.
Det är inte alla som hatar i nuet
fast de själva blev hatade 'igår'.
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP