Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ILSKA

ilska är en energi

energi behöver vi

ladda upp ditt batteri

vägra blankt att låta bli

vrede är adrenalin

du får del av energin

gå till storms som

charlie sheen

vrede är adrenalin

 

 

LARZ GUSTAFSSON   17/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-17 16:39



Bookmark and Share


  mare VIP
Ja, det finns en sund ilska !
2011-04-17

  lodjuret/seglare VIP
en text som hotar att slå i taket
och in öppna dörrar
men som hejdar sig 'i tid'
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP