Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så minns jag dig

Som svalornas flykt på en molnfri himmel,
som det daggvåta gräset en tidig sommarmorgon.
Så minns min längtan och saknad dig.
Som de flyktiga stundernas njutning,
outplånliga ur minnet men förlorade för alltid.
Så minns jag dig!
Så minns min längtan och saknad dig.
Som ett dunlätt moln på min sommarhimmel
oförglömligt och ouppnåeligt




Fri vers av susanne thorsell
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-18 16:10



Bookmark and Share


  cilax VIP
tycker om
Så minns min längtan och saknad dig
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

susanne thorsell