Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT SYNS INTE UTANPÅ

allt syns inte utanpå:

alla milen du fått gå

alla sår som blöder än

brottningen med sanningen

hårda ord som bränt sig fast

hat som ligger dig till last

allt syns ej på utsidan

hos en märkt men mogen man

 

djup som bara Gud kan nå

ser man inte utanpå

glimtvis skvallrar ögonen

speglar aldrig helheten

dolt och täckt av många skikt

ligger det som är av vikt

allt syns inte utanpå

men det finns nånstans ändå

 

 

LARZ GUSTAFSSON   18/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-18 17:37



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant, bra !
2011-04-19

  Måna N. Berger
Nej, allt syns sannerligen inte utanpå. Det som syns utåt är vår persona, den vi visar upp. Men det innersta ser ingen människa, ibland inte ens vi själva. Därför borde man inte vara för snar att döma en medmänniska..
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP