Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När känslorna växer...

Så många år av längtan,
saknad och smärta
Och nu när jag hittat dig
igen längtar jag ännu mer

En längtan som bara kan
förbli längtan
Känslor som blir starkare
och starkare

Saknaden som byggt bo i
mitt hjärta
En saknad som blivit en
del av mig

Fjärilar som flyger runt i
kroppen när vi talas vid
Fjärilar som blir fler och
fler med tiden

Samtidigt kan jag inte göra
något åt varken längtan,
saknaden eller fjärilarna...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-18 17:37



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
rörelsen lever i denna bild
fjärilens väg
larv puppa fjäril

det

är en vacker vandring
2011-04-19

    ej medlem längre
Jäkla bra!
2011-04-18

  issac.a.m
Gillar..
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP