Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom i helgen


VERANDAN PÅ DET RÖDA SOMMARHUSET

Verandan -
ger mig en känsla av
tider från förr

VÄLKOMMEN IN GENOM EN ÖPPEN DÖRR

Verandan -
släpper in solens underbara ljus
genom sina fönster
där vita flortunna gardiner sitter med ett så
vackert mönster

VÄLKOMMEN IN GENOM EN ÖPPEN DÖRR

Verandan -
på ett sommarstugehus
här kanske det med tiden
blir att stå pelargoner i fönstret
som får njuta av de olika årstidernas ljus

VÄLKOMMEN IN GENOM EN ÖPPEN DÖRR

Verandan -
med en konstnärs känsla
från Dalarna infinner sig här
skridskor från förr sitter på väggen
undrar vem som använt dom där

VÄLKOMMEN IN GENOM EN ÖPPEN DÖRR

Verandan -
kanske blir det här att stå ett
runt vitt bord
som med papper och penna liggandes här inbjuder
till poesins ord

VÄLKOMMEN IN GENOM EN ÖPPEN DÖRR

2011-04-16




Fri vers av sajo
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-18 18:23



Bookmark and Share


  ULJO
Vilken nostalgitripp du bjuder på, alldeles underbart.
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

sajo