Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven för några år sedan


Att le med hjärtat

Det är inte svårt att
förstå att jag älskar dig
Du har allt det där som
jag inte kan motstå

Jag har försökt sluta
älska dig, tro mig
För min egen skull för
jag kan aldrig få dig

Men jag har insett att
det inte går
Det är väldigt länge
sedan vi hade kontakt

Ändå finns du här under
min längtande hud
Minns hur din fingrar
kändes i mitt hår

Hur hela jag darrade när
du tittade på mig
Ditt leende som fick mig
att sväva ovanför marken

Jag kunde vara mig själv
varenda minut med dig
Du fick mig att skratta
och le med hjärtat

Tänk om jag bara kunde
få en chans till
Att tala om att jag älskar
dig trots alla år som gått




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-18 21:29



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt ömsint kärleksam
2011-05-01

  Lena Själsöga Keijser
mycket ömt-ömhet- andas i denna så vackra bild
2011-04-19

  Micael Axelsson
När jag nu alldeles nyss, satt och läst din allra första här på sidan skrivna, så känner jag hur tonen dem emellan slår an med ett kraftfullt ackord. Det finns de som säger att inget sker av en slump, och denna skrevs ju enligt författarinnan för några år sedan, så nog kanske de knyter an starkare än jag tror.

Oavsett min tolkning ovan, så är det här en väldigt känslosamt berättad bekännelse. Så ljuvlig känsla att få med hjärtat le.
2011-04-18

  aol
känner stormvindar i mitt bröst
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP