Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag känner mig inte gammal


Barndomsminne

barndomsminnen

gungan i trädet -

eken har åldrats

110419




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-19 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo