Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En utveckling av ett löfte om en dödsdans


Vill du åter dansa?

Vill du åter dansa en minnenas dans?
Vill du känna din sinnlighet spira?
Vågar du dansa i sinnenas glans,
för att åter din kvinnlighet fira?

Tänk dig igen att bara du finns,
så du dansar tills hälarna glöda!
I dansen bara att vara du minns
då vi dansar bort själarna döda.

Binder tillsamman av öden en krans.
I dans våra öden förenas.
I dansen har inte ens döden en chans.
I dansen vi döden förmenas.

Samspelet gjort så vi ej klivit snett
och i dansvirvlar bildas vår vilja.
Världarna våra i dans blivit ett
och ej världarna skilda får skiljas.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-19 10:38



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Dessa danser gör mig yr....hi..hi...
men de sätter fart på blodcirkulationen.
Härlig läsning som känns metaforiska och fylld av magi.
Gillar farten och rytmen.
Kramiz
2011-04-19

    ej medlem längre
Görbra Knicken.Mycket mustig.
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick