Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INDISKRETION

kanske det är

en indiskretion

kanske jag är

en sådan person

ursäkta mig

men nu vill jag gå

ingen begär

att nån ska förstå

ännu en nyck

en impulsiv akt

vill inte jämt

marschera i takt

tack för i kväll

för att ni var där

tack för att ni

står ut med sånt här

 

 

LARZ GUSTAFSSON    19/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-19 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP