Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FEL

jag gjorde fel som kom hem

jag borde stannat kvar på caféet

jag gjorde fel som kom hem

här blir jag aldrig någon profet

 

LARZ GUSTAFSSON 19/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-19 20:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant, så sant.
2011-04-21

  © anakreon VIP
Men...
...det är aldrig fel att försöka!
Calle
2011-04-21

  anits VIP
Vemodiga rader, som kan
kännas igen
2011-04-21

  AliciaK
Så känner alla.
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP