Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I lägenheten bredvid.


Urringat

Att fläka ut sig

är inte att vara stark


Det är att tappa

sin integritet

tänkte hon

och sydde ihop urringningen

på sin själsliga

klänning




Fri vers av Tea Alex
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-20 11:49



Bookmark and Share


  blaite
Du skriver med hjärtat
2011-08-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
bara om man finner det integritetskränkande, inte annars. Det kan vara ett enkelt o behändigt sätt att besvaga den som gillar urringat, o då är det ju styrka. Oavsett om det gäller fysik eller själ.
2011-08-03

    misan
den här fastnar jag för!
2011-04-24

  Måna N. Berger
Inringat!
2011-04-20

  Larz Gustafsson VIP
Urringningar signalerar dåligt självförtroende och bekräftelsebehov.
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex