Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ju våren som kommit


En doft av tjära

Tänker på ekan -
av trä

en doft av tjära
i vårens tid

Tänker på ekan -
av trä

när bara ljudet av
årorna tog oss fram
på det spegelblanka vattnet

en doft av tjära
i vårens tid

Tänker på ekan -
av trä

när en nyfångad abborre
till slut rensas och ger oss
en smak av enrisrök

en doft av tjära
i vårens tid

men tiderna ändras och
nu ser jag en eka av
plast som ännu ligger på land
men trots detta så upplevs

en doft av tjära
i vårens tid

110421







Fri vers av sajo
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-21 16:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=8lYL4fKNBEs

2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

sajo