Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppsten



i mörka grottor

för ögon
osynliga

som en gåva
genom åren
samlade upplevelser
i glädje och tårar

stalaktiter

växande
neråt
inåt

stalagmiter

växande
uppåt
utåt

i tomrummet
någonstans
däremellan

möts vi
och växer
tillsammans

synligt
för ögon

i ljuset
av oss själva






Fri vers av rockwater
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-22 03:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert... :)
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

rockwater

Senast publicerade
Droppsten
Papilio
Om du vill
* Se alla