Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kvävde mig


Du som hade allt att säga
säger nu ingenting

Inte ens ditt eko hörs


Jag som sken upp likt den hettande solen
jag är nu mera nattens drottning

Jag ger dej kalla kårar



Du kvävde mig med din
ytliga fasad




Fri vers av BeaSTHLM
Läst 600 gånger
Publicerad 2005-12-22 16:48



Bookmark and Share


  Smultris
Shit... jag ryser....

Så grymt bra skrivet, vännen...

skulle kunna tänka mig en minimal ändring i dessa rader :

Du som hade allt att säga
du säger ingenting

Till :

Du som hade allt att säga
säger nu ingenting

Men det är bara ett förslag ;-)
2005-12-22
  > Nästa text
< Föregående

BeaSTHLM
BeaSTHLM