Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅNGFREDAG 2011

den första skira grönskan

kommer tidigt detta år

och sädesärlan slukar rappt

var matbit som den får

min barndoms hammockfågel

från min morfars stora gård

nu mjukas marken upp när

vintern varit lång och hård

 

 

den första skira grönskan

är en syn som gör mig gott

den är en vacker gåva

som vi äntligen har fått

från långfredagens sorgesång

till pingstens andedop

från solnedgång till soluppgång

från gråt till glädjerop

 

 

LARZ GUSTAFSSON   Långfredagen 22/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-22 16:02



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
"den första skira grönskan

är en syn som gör mig gott"

Instämmer:))
2011-04-23

  Teresia Ridell
Härligt målande skrivit, med en skön känsla i orden !
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP