Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FIENDEFRONTEN

fiendefronten formeras

huserar i kött och blod

bitterhetsfonden sonderas

man biter i övermod

operationsbas för ondskan

mänskan förnekar sig ej

man är en pjäs i ett schackspel

kan inte alls säga nej

 

 

kringränd i vårsammelsuriet

och inträngd i skuggskamvrån

stålpulsens stöddige furie

som trampar en värld på tån

mitt i en ond värld finns helgfrid

från nya jerusalem

trots allt jag möter på färden

bär Du mig ända hem

 

 

LARZ GUSTAFSSON   22/11 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2011-04-22 16:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Din tro är stark
2011-04-23

  Elaine.S VIP
Du vet vad tror på
2011-04-23

  Måna N. Berger
Det är din styrka.
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP