Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLODSKÖPT OCH REN OCH FYLLD MED GUD

dreadlocksdryg skriker

och johnny är arg

åtminstone låter han så

runtom i landet

hörs folk ropa: "varg!"

men himlen är troskyldigt blå

aftonen kommer

med nya program

med e-posten och msn

sipporna tittar

i backarna fram

det har blivit påsk här igen

 

 

LARZ GUSTAFSSON   22/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-22 16:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackra rader
tycker om den här
2011-04-23

  Elaine.S VIP
Livet och allt som har sin gilla gång. Vargen färväntas leva som vi vill men det är som du skriver...det kan larmas om mycket men tiden stannar inte upp, nu är det påsk och vår.
2011-04-23

  Måna N. Berger
Trots allt larm i världen: det har blivit vår..
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP