Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SILVER-ELIN

silver-elin

hjärtat rött

och jackan grön

silver-elin

hon är skarpskuren

och skön

orättvisor

drabbar människor

och djur

silver-elin

träder upp

i ur och skur

 

 

elins pojkvän

är en lyckligt lottad man

ingen annan kan

vad silver-elin kan

silver-elin

i en tanke som jag kläckt

drömmen finns där

men är noga övertäckt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   22/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-22 18:42



Bookmark and Share


  Julio VIP
passa på o köp silver nu, för priset går bara uppåt i raketfart^^:p

bra text för övrigt^
2011-04-24

  Måna N. Berger
Drömmar av silver.. en fin hyllning till någon som verkar vara värd den!
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP