Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiskeolycka

Önskad död för en älskad
Förblindad av sina egna ord
Stå fast vid sitt beslut
Utan, att veta innebörden

Älskade land
Med dina döda själar
Vi gör vad du säger
Samma sak, om igen

En gammal man på krogen
Berättar historien
Om sitt liv
Hans fru som dog
I en båtolycka

Älskade land
Med dina döda själar
Vi gör vad du säger
Samma sak, om igen

Vi knäböjer inför
Starka människor
Som ligger gråtandes
Längs stranden

Mannens fru
Död i en båtolycka
Dränkt av sin egen man
Dränkt av hat och en önskan
Om försvinnande

Ånger har inte sin plats i detta land
Stå fast vid ditt beslut,
även om du inte vet innebörden
Av det




Övriga genrer av JMT
Läst 214 gånger
Publicerad 2011-04-22 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JMT
JMT