Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe

Känner hur kaffet bränner
När det glider ned i min hals
Känslan av när livet sköljs bort
Brännmärken är allt som är kvar
(Lämna mig nu. Döda mig.)
Beskriver för luften
Hur mina tårar faller

Visa mig vägen till solen
Där jag kan kura upp mig vid moln
Somna på regnbågen
Och skratta med vinden
(Visa mig. Snälla?)
Regnet droppar från hustaket
Det är mörkt ute

Koppen är tom
Bara ränderna på kanten är kvar
De som är förevigade spår
Tecken på en äldre tid
(Var är jag? Hjälp.)
Svaga toner av ett föråldrat piano
Det klingar falskt i den frostiga luften

Dansa på en sommaräng med blommor i håret
Vita leenden och lysande blåa ögon
Är det så svårt att vara där?
(Lämna mig nu. Döda mig)
Om jag bara kunde drömma




Övriga genrer av JMT
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-17 11:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt riktigt bra skrivet
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

JMT
JMT