Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi möts på andra sidan

Högt upp i kungars hus.
Koder dechifferas dag och natt.
För att transcenderas in i rymdens arkitektur.
Händerna kämpar för att hinna allt och mer.
Solen och slentrianiteten fortsätter därute som vanligt.
Allt får komma imorgon.
Vi möts på andra sidan du och jag




Fri vers av PolyMathWolverine
Läst 478 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-23 02:57



Bookmark and Share


  sockerspöket
Det gör vi

Amen
2011-04-23
  > Nästa text
< Föregående

PolyMathWolverine
PolyMathWolverine