Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MER OM SILVER-ELIN OCH DRÖMMEN OM HENNE

silver-elin korsar sina fina ben

söt som maja gräddnos, står i solens sken

gjorde saker med mig denna morgonstund

ingav mig en känsla som är föga sund

ändå var hon faktiskt inte i mitt rum

silver-elin surfar fram på rosa skum

i en sällsam dröm, en spunnen sockertopp

känner längtan rista i min tunga kropp

drömmen om en söt blondin i svart nylon

kisande mot solskenet vid en pylon

 

LARZ GUSTAFSSON 25/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-23 18:00



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det är definitivt något av vårmorgon över den här Elindrömmen!
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP