Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

comeback


alltså ta bara och förstå det
vissa människor som föds till denna värld
är alla tacksamma för din närhet
men har mycket tid slirandes för sig själva
i spegeln är alla en rockstjärna




Fri vers av kaos_lyrik
Läst 465 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-24 02:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:)
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

kaos_lyrik
kaos_lyrik